Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A futótérd genetikája - a futók térdpanaszai

A futók térde térdfájdalmak és a q szög.A Q-szög vagy Quadricepsz szög a quadricepsz húzásirányára ad egy megközelítést. A Q szög nem egy strukturális rendellenességről árulkodik, hanem egy kockázatról: a futótérd és a futók térdpanaszai.

0 Tovább

A nagy lábujj mozgása

Hallux limitus

lábujj gyakorlatA csökkent dorsálfelxió az I MTP ízületben. Normális járásmintához 60 fokos dorsalflexió szükséges. Praktikusan: ha a nagylábujj nem húzható hátra 60 fokban, akkor az optimális járás nem kivitelezhető.

A nagy lábujj szerepe mozgásnál járásnál és futásnál.

0 Tovább

Elkerülhetőek a sportsérülések?

nyújtásMi a kiváltója a sportsérüléseknek? Csak a túlterhelés okozhat sérülést? A sportsérülések megelőzhetőek!

0 Tovább

Uniós támogatással modernizálják a kiskunhalasi kórházat

Hamarosan elkészül a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban az új intenzív osztály, befejeződik a szülészet-nőgyógyászat fejlesztése, valamint a gyógytorna is új helyet kap. Az Európai Unió és az Európai Szociális Alap támogatásával megvalósuló 2,8 milliárd forintos beruházás részeként már megérkezett 550 millió forint értékű kórházi eszköz, berendezés - tájékoztatta a kórház az MTI-t.

0 Tovább

A daganat legyőzése után a sportpályán mutatták meg erejüket

Daganatos betegségüket legyűrték, Moszkvában pedig a sportpályán mutatják meg, mire képesek a Győztesek Versenyére 12 országból érkezett gyerekek, köztük a különleges magyar válogatott tagjai.

0 Tovább

gyógytornász és gyógytorna

blogavatar

gyógytorna és gyógytornászok

Utolsó kommentek